Beveiligde USB sticks

Als u wel eens bestanden meeneemt op een USB stick, dan loopt u het gevaar dat u deze verliest, of erger nog, dat deze gestolen wordt. Heel vervelend!

Erger is het nog als er persoonsgegevens op de USB stick staan, omdat er dan sprake is van een datalek, waarbij een dief de gegevens bijvoorbeeld kan misbruiken om u te chanteren. Of men kan besluiten de gegevens openbaar te maken en als het herleidbaar is naar u dan is er sprake van reputatieschade voor u. Om nog maar niet te spreken over de persoonlijke schade voor degene over wie de gegevens gelekt zijn.

Daarom is het een absolute aanrader om alleen maar met beveiligde USB sticks te werken. Deze zijn al voor rond de € 20,00 te krijgen met 8 Gb aan data. Neem contact met ons op voor advies en aanschaf hiervan.

Of koop direct via onze winkel

Één reactie

  1. Anoniem schreef:

    Dat lijkt me erg verstandig! Ik ga u bellen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *